forloradigen.blogg.se

First time
Första gången du hälsade på mig..
 
Du hade varit förkyld och hemma för att du skulle orka åka till mig, men du jobbade fredagen du skulle komma. Jag jobbade från kl 7 på morgonen till kl 21 på kvällen. Jag bara längtade efter att du skulle komma. Kommer ihåg när vi pratar i telefonen och jag konstaterar att du är i Fagersta precis vid 50 sträckan och fartkameran.. Jag blir ivrig. Frågar om du är hungrig eller om jag ska göra paj. Du ville ha annanspaj. Kommer ihåg när jag förklarar att du ska köra på gångbanan. Haha. Vi pratar i telefonen när du får syn på mig på balkongen, så jag går ut och möter dig så vi kunde åka till ica och köpa glass. Har druckit något glas vin för att inte vara så nervös. Men så lycklig när du kliver ur din bil barfota. Vi kramas och pussas.. Sen åker vi till ica. Jag springer in för att köpa glass. Väl i kön skriver jag "Något du vill att jag köper?" Du svarar "Jag har glömt kondomer". haha. Väl tillbaka så går vi in. Jag gör klart pajen och du lånar duschen. Jag kände mig inte alls nervös längre, mest upprymd och glad över din närvaro.. Du sätter dig i fåtöljen och jag sätter mig mitt emot dig och bara känner på dig. Tar ringen på din tumme och sätter på mitt pekfinger. Du skrattar.. Tar på dina armar och konstaterar att jag gillar vad jag känner, fnittrar och tittar in i dina gröna ögon.. Vi äter lite paj och går sen till sängs och älskar med varandra ljuvligt och somnar i varandras armar. När jag vaknar nästa morgon känner jag ett lugn i hela min kropp och upptäcker att du ligger bredvid mig.. Vi myser med varandra, pussas, smeker varandra och älskar igen.. Efteråt går jag in och duschar av min kropp medans du ligger kvar, jag kommer och lägger mig hos dig igen. Det är en fin dag och vi bestämmer oss för att gå upp och äta frukost. Du visar mig olika mattetal och jag inser hur förbannat smart du är och ler. Vi sätter oss i min bil och åker en sväng. Jag bestämde mig för att visa brandområdet så vi åkte först över ängelsberg och sen mot virsbo där branden startade. Vi pratar om allt mellan himmel och jord medans vi passerar igenom brandområdet. Vi lyssnar på lite musik i bilen och jag minns att vi håller i handen i stort sett hela tiden.. 
Efter brandområdet så åker vi till Måns ols och äter lite. Jag betalar och jag minns att du inte tyckte om det.
 Vi åker in i Sala och går på konditori och köper biskvier.. Går en sväng i Sala centrum. Sen åker vi till åkrahallen och handlar för att göra en lasagne. Väl hemma så vilar vi lite. Har sex igen.. röker någon cigarett. Sen hjälps vi åt att laga mat och allt kändes så naturligt. Som om jag alltid lagat mat tillsammans med dig. Lasagnen vart SUPER god. (Har knappt lagat lasagne efter det). Vi käkade lite och titta på autopsy of jane doe. Sen tittade vi på Dirtygranpa. Bägge två var väldigt bra filmer. Vi gick sedan och la oss och hade mer sex.. 
När vi väl vakna på söndagen så käkade vi frukost.. Hade lite mer sex, sen tog vi en promenad till affären för att köpa folieformar till dig så du kunde ta med dig lite mat. Du köpte snus minns jag. Vi hade en jätte fin dag och mysig promenad. Minns att vi drog ut på tiden så långt det gick. Vi käkade lite och du behövde tanka bilen innan du åkte. Så jag visade dig ner till den mitt emellan Volvo och Preem. Du tankade.. Vi pussades Hej då. Och sen åkte jag. Minns att du ringde när du nästan var hemma. För att säga godnatt!